مجلة (عدد المقال) |
---|
مجلة علوم غذایی و تغذیه 3 |
الموضوع (عدد المقال) |
---|
حوزه سلامت 3 |
لغة (عدد المقال) |
---|
Persian 3 |
-
1.
مؤلف : گل باز، مهسا ؛ رحمن، علیرضا ؛ كاتب مسؤول : حسینمردی، فاطمه ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»تابستان 1402 - شماره 79 التصنيف A (Azad University (12 صفحة - من 65 إلی 76 )
الکلمات المفتاحية:ارزش تغذیه ایچیاآرد دانه کتانسس فلفل قرمز
-
2.
مؤلف : میلانی، محسن ؛ حسینی، سید ابراهیم ؛ كاتب مسؤول : رحمن، علیرضا ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1401 - شماره 74 التصنيف A (Azad University (16 صفحة - من 101 إلی 116 )
الکلمات المفتاحية:ژلاتین پای مرغخمیرمرغسوسیس هات داگ مرغ
-
3.
مؤلف : مبین، شیرین ؛ اوتادی، مریم ؛ ابراهیم حبیبی، آزاده ؛ رحمن، علیرضا ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1390 - شماره 32 (8 صفحة - من 5 إلی 12 )