-
1.
مؤلف : آقامحمدی، بنفشه ؛ هنرور، مسعود ؛ غیاثی طرزی، بابک ؛ دلخوش، بابک ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1392 - شماره 40 (8 صفحة - من 15 إلی 22 )
الکلمات المفتاحية:DoughRheologyColor of CakeMolassesVolume of Cake
مؤلف : آقامحمدی، بنفشه ؛ هنرور، مسعود ؛ غیاثی طرزی، بابک ؛ دلخوش، بابک ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1392 - شماره 40 (8 صفحة - من 15 إلی 22 )
الکلمات المفتاحية:DoughRheologyColor of CakeMolassesVolume of Cake