حسینی شکرابی، سید پژمان/ 3 مقالة
مجلة (عدد المقال) |
---|
مجلة بهداشت مواد غذایی 3 |
الموضوع (عدد المقال) |
---|
حوزه سلامت 3 |
لغة (عدد المقال) |
---|
Persian 3 |
التصنيف (عدد المقال) |
---|
العلمية - البحثية 2 |
-
1.
مؤلف : حسینیشکرابی، سیدپژمان ؛ سلطانی، مهدی ؛ کمالی، ابولقاسم ؛ ولینسب، تورج ؛ كاتب مسؤول : حسینی، سیدابراهیم ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»بهار 1402-شماره 49 ، A+ (Azad University/ISC (14 صفحة - من 11 إلی 24 )
الکلمات المفتاحية:ترکیب شیمیاییالکتروفورزالگوی اسیدهای چربماهی شوریده دهان سیاه
-
2.
مؤلف : طاهری میرقائد، علی ؛ سلطانی، مهدی ؛ محمودی، زهرا ؛ حسینی شکرابی، سید پژمان ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»بهار 1395 - شماره 21 ، العلمية - البحثية (Ministry of Science/ISC (10 صفحة - من 65 إلی 74 )
الکلمات المفتاحية:PCRاسترپتوکوکوس اینیاییقزلآلای رنگینکمانلاکتوکوکوس گارویه
-
3.
مؤلف : حسینی شکرابی، سید پژمان ؛ حسینی، سیدابراهیم ؛ سلطانی، مهدی ؛ کمالی، ابوالقاسم ؛ ولی نسب، تورج ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»بهار 1392 - شماره 9 ، العلمية - البحثية (Ministry of Science/ISC (14 صفحة - من 11 إلی 24 )
الکلمات المفتاحية:الگوی اسیدهای چربماهی شوریده دهان سیاهترکیب شیمیاییالکتروفورزاسیدهای چربماهیSDS