مجلة (عدد المقال) |
---|
مجلة بهداشت مواد غذایی 3 |
مجلة علوم غذایی و تغذیه 1 |
الموضوع (عدد المقال) |
---|
حوزه سلامت 4 |
لغة (عدد المقال) |
---|
Persian 4 |
التصنيف (عدد المقال) |
---|
العلمية - البحثية 3 |
-
1.
مؤلف : براتی، آنا ؛ محمدی ثانی، علی ؛ یاورمنش، مسعود ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»تابستان 1395 - شماره 22 التصنيف العلمية - البحثية (Ministry of Science/ISC (12 صفحة - من 13 إلی 24 )
الکلمات المفتاحية:اسانسحداقل غلظت بازدارندگیحداقل غلظت کشندگیعصاره اسکروفولاریا خراسانیکااستافیلوکوکوس اورئوسگیاهباکتری
-
2.
مؤلف : حاتمی، ثمانه ؛ یاورمنش، مسعود ؛ محمدی ثانی، علی ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»زمستان 1394 - شماره 20 التصنيف العلمية - البحثية (Ministry of Science/ISC (12 صفحة - من 1 إلی 12 )
الکلمات المفتاحية:حداقل غلظت بازدارندگیحداقل غلظت کشندگیروغن کرچکانتشار دیسک
-
3.
مؤلف : مهرزاد، سمیه السادات ؛ محمدی ثانی، علی ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1394 - شماره 48 (16 صفحة - من 85 إلی 100 )
الکلمات المفتاحية:ضایعات1-متیل سیکلوپروپنگوجه فرنگیخصوصیات فیزیکوشیمیایی
-
4.
مؤلف : ابدالی تکلو، ایمان ؛ محمدی ثانی، علی ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»زمستان 1393 - شماره 16 التصنيف العلمية - البحثية (Ministry of Science/ISC (8 صفحة - من 11 إلی 18 )
الکلمات المفتاحية:ملح زداییآفلاتوکسین M1کروماتوگرافی مایع با عملکرد بالاپودر آب پنیر