مجلة (عدد المقال) |
---|
مجلة علوم غذایی و تغذیه 3 |
الموضوع (عدد المقال) |
---|
حوزه سلامت 3 |
لغة (عدد المقال) |
---|
Persian 3 |
-
1.
مؤلف : میرپوریان، سیده بهاره ؛ مورکی، نرگس ؛ كاتب مسؤول : هنرور، مسعود ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1402- شماره 80 التصنيف A (Azad University (9 صفحة - من 101 إلی 109 )
الکلمات المفتاحية:ارزیابی حسیاستویاکلوچهکالریشکر قهوه ای
-
2.
مؤلف : سلامی، پریسا ؛ هنرور، مسعود ؛ كاتب مسؤول : مورکی، نرگس ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1400- شماره 72 التصنيف A (Azad University (18 صفحة - من 53 إلی 70 )
الکلمات المفتاحية:خندل ( Eruca sativa)فعالیت آنتی اکسیدانی عصارهفیل ماهی(Huso huso)ماکروویووماریناد
-
3.
مؤلف : فیاض، یاسمین ؛ مورکی، نرگس ؛ كاتب مسؤول : هنرور، مسعود ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1400 - شماره 70 التصنيف A (Azad University (16 صفحة - من 5 إلی 20 )
الکلمات المفتاحية:مایکروویواستخراجترکیبات آنتیاکسیدانیCaulerpa sertularioides