-
1.
مؤلف : پورسیف اله، اعظم ؛ زارع، داوود ؛ میرزایی، مهتا ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1397- شماره 60 التصنيف A+ (Azad University (12 صفحة - من 69 إلی 80 )
الکلمات المفتاحية:بتاکاروتنبیفیدوباکتریوم بیفیدومکاراگینانکازئینپوششدهی
مؤلف : پورسیف اله، اعظم ؛ زارع، داوود ؛ میرزایی، مهتا ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1397- شماره 60 التصنيف A+ (Azad University (12 صفحة - من 69 إلی 80 )
الکلمات المفتاحية:بتاکاروتنبیفیدوباکتریوم بیفیدومکاراگینانکازئینپوششدهی