-
1.
مؤلف : محمدی، فریبا ؛ خانی، محمدرضا ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1398- - شماره 62 التصنيف A+ (Azad University (16 صفحة - من 89 إلی 104 )
الکلمات المفتاحية:زمان ماندگاریویژگیهای حسیاسانس گلپرمرغ جوجه کبابی
مؤلف : محمدی، فریبا ؛ خانی، محمدرضا ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1398- - شماره 62 التصنيف A+ (Azad University (16 صفحة - من 89 إلی 104 )
الکلمات المفتاحية:زمان ماندگاریویژگیهای حسیاسانس گلپرمرغ جوجه کبابی