-
1.
مؤلف : احمدی، شهلا ؛ اجاق، سید مهدی ؛ حسنی، شیرین ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»تابستان 1398 - شماره 63 ، A+ (Azad University (14 صفحة - من 59 إلی 72 )
الکلمات المفتاحية:رطوبتپایداری اکسایشیخشککن انجمادیروغن ماهی ریزپوشانی
مؤلف : احمدی، شهلا ؛ اجاق، سید مهدی ؛ حسنی، شیرین ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»تابستان 1398 - شماره 63 ، A+ (Azad University (14 صفحة - من 59 إلی 72 )
الکلمات المفتاحية:رطوبتپایداری اکسایشیخشککن انجمادیروغن ماهی ریزپوشانی