مجلة (عدد المقال) |
---|
مجلة علوم غذایی و تغذیه 1 |
مجلة پزشکی قانونی ایران 1 |
الموضوع (عدد المقال) |
---|
حوزه سلامت 2 |
لغة (عدد المقال) |
---|
Persian 2 |
-
1.
کاربرد شتشوی اتانولی ضایعات گوجه فرنگی، آنزیم پکتیناز، و صابونی کردن اولئورزین در افزایش خلوص لیکوپن
مؤلف : رنجبر ندامانی، آزاده ؛ مقصودلو، یحیی ؛ قربانی، محمد ؛ ماهونک، علیرضا ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»تابستان 1398 - شماره 63 التصنيف A+ (Azad University (10 صفحة - من 27 إلی 36 )
الکلمات المفتاحية:لیکوپنپکتینازصابونی کردناولئورزینتیمار اتانولیضایعات گوجه فرنگی
-
2.
مؤلف : سعیدی بروجنی، حمید رضا ؛ قویمی، لادن ؛ فاخری، طراوت ؛ قربانی، محمد ؛
مجلة:پزشکی قانونی ایران»تابستان 1382،سال نهم - شماره 30 (4 صفحة - من 61 إلی 64 )
الکلمات المفتاحية:ترومای نافذ نخاعآسیب نخاعیجسم برندهبیمارانضایعاتآسیبآسیبهای نخاعیضایعات نخاعی