کلمة المفتاح پکتیناز / (1 مقالة)
- الترتيب
- تأريخ
-
1.
کاربرد شتشوی اتانولی ضایعات گوجه فرنگی، آنزیم پکتیناز، و صابونی کردن اولئورزین در افزایش خلوص لیکوپن
مؤلف : رنجبر ندامانی، آزاده ؛ مقصودلو، یحیی ؛ قربانی، محمد ؛ ماهونک، علیرضا ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»تابستان 1398 - شماره 63 التصنيف A+ (Azad University (10 صفحة - من 27 إلی 36 )
الکلمات المفتاحية:لیکوپنپکتینازصابونی کردناولئورزینتیمار اتانولیضایعات گوجه فرنگی
مجلة (عدد المقال) |
---|
مجلة علوم غذایی و تغذیه 1 |