مجلة (عدد المقال) |
---|
مجلة بهداشت مواد غذایی 3 |
الموضوع (عدد المقال) |
---|
حوزه سلامت 3 |
لغة (عدد المقال) |
---|
Persian 3 |
-
1.
مؤلف : رحیمی، ابراهیم ؛ حیدرزادی، محمدامین ؛ كاتب مسؤول : واحد دهکردی، نجمه ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»زمستان 1401 - شماره 48 التصنيف A+ (Azad University/ISC (10 صفحة - من 31 إلی 40 )
الکلمات المفتاحية:میگوقشمماهیآلودگیهای میکروبیویبریو
-
2.
مؤلف : رهنما، محمد ؛ پیشادست، سارا ؛ سعادتی، داریوش ؛ نوری جنگی، افسانه ؛ حیدرزادی، محمدامین ؛ كاتب مسؤول : علیپور اسکندانی، مجید ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»پاییز 1400 - شماره 43 التصنيف A (Azad University/ISC (11 صفحة - من 37 إلی 47 )
الکلمات المفتاحية:عصاره الکلیاستافیلوکوکوس اورئوسنیسینسیرماهی تیلاپیا
-
3.
مؤلف : حیدرزادی، محمدامین ؛ علیپوراسکندانی، مجید ؛ سعادتی، داریوش ؛ افشاری مقدم، علی ؛ كاتب مسؤول : رهنما، محمد ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»تابستان 1400- شماره 42 التصنيف A (Azad University/ISC (10 صفحة - من 81 إلی 90 )
الکلمات المفتاحية:سیستان و بلوچستانمقاومت آنتیبیوتیکیسمبوسهپاتوژنهاغذاهای خیابانی