-
1.
مؤلف : گودینی، نوید ؛ صالحی، فخرالدین ؛ كاتب مسؤول : گوهری، اشرف ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1401- شماره 76 التصنيف A (Azad University (10 صفحة - من 35 إلی 44 )
الکلمات المفتاحية:انتقال جرمصمغ دانه بالنگومدل پیجضریب نفوذ موثر رطوبت
مؤلف : گودینی، نوید ؛ صالحی، فخرالدین ؛ كاتب مسؤول : گوهری، اشرف ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1401- شماره 76 التصنيف A (Azad University (10 صفحة - من 35 إلی 44 )
الکلمات المفتاحية:انتقال جرمصمغ دانه بالنگومدل پیجضریب نفوذ موثر رطوبت