کلمة المفتاح آب میوه / (12 مقالة)
- الترتيب
- تأريخ
-
1.
مؤلف : فخیم رسول زاده، رزیتا ؛ افشارمقدم، محمدرضا ؛ كاتب مسؤول : خندقی، جلیل ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»تابستان 1399 - شماره 38 التصنيف A+ (Azad University/ISC (13 صفحة - من 31 إلی 43 )
الکلمات المفتاحية:ارگانوفسفرهکروماتوگرافی مایع با کارایی بالاآبمیوهمیکرواستخراج مایع-مایع کمک شده با هوا
-
2.
مؤلف : شریعت، منیرالدین ؛ لکزاده، لیلا ؛ میرمحمدی، مهرالسادات ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»زمستان 1395 - شماره 24 التصنيف العلمية - البحثية (Ministry of Science/ISC (12 صفحة - من 65 إلی 76 )
الکلمات المفتاحية:HPLCاسپکتروفتومتریسوربات پتاسیمآبمیوه
-
3.
مجلة:رشد آموزش قرآن»زمستان 1393 - شماره 47 (1 صفحة - من 59 إلی 59 )
الکلمات المفتاحية:آبمیوهلیوانپیامبر اکرم ( ص )قیمت
-
4.
مؤلف : بیگی، فرحناز ؛ عبدوسی، وحید ؛ قاسمی، ایوب علی ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1391 - شماره 36 (11 صفحة - من 85 إلی 95 )
الکلمات المفتاحية:صنایع تبدیلیآب میوهآریلارقام انارویژگی های مرفولوژیکی و بیوشیمیایی
- 5.
-
6.
مستمع المقابلة : نساج، سید مرتضی ؛
مجلة:بررسی های بازرگانی»آذر 1376 - شماره 124 ISC (6 صفحة - من 101 إلی 106 )
-
7.
مؤلف : مهرآفرین ؛
مجلة:نامه اتاق بازرگانی»اردیبهشت 1375 - شماره 337 (7 صفحة - من 113 إلی 119 )
-
8.
مؤلف : امینی، امیر هوشنگ ؛
مجلة:نامه اتاق بازرگانی»بهمن 1374 - شماره 334 (6 صفحة - من 113 إلی 118 )
-
9.
مجلة:نامه اتاق بازرگانی»خرداد 1373 - شماره 315 (7 صفحة - من 87 إلی 93 )
الکلمات المفتاحية:آبکنسانترهآبمیوهآب میوۀوارداتیاطلاعات تجاریانگلیس
-
10.
مؤلف : مرکز تحقیقات و بررسی های اتاق ایران ؛
مجلة:نامه اتاق بازرگانی»تیر 1372 - شماره 304 (5 صفحة - من 95 إلی 99 )