کلمة المفتاح ترانس گلوتامیناز / (2 مقالة)
- الترتيب
- تأريخ
-
1.
مؤلف : کوهستانی، بهناز ؛ پوراحمد، رضوان ؛ خورشیدپور، بیژن ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1397 - شماره 58 التصنيف A+ (Azad University (13 صفحة - من 109 إلی 121 )
الکلمات المفتاحية:فراسودمندپروبیوتیکشیر گاوترانس گلوتامینازکنسانتره پروتئین آب پنیرشیر سویا
-
2.
استفاده از صمغ آلژینات و آنزیم ترانس گلوتامیناز در کفیر صنعتی و بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی آن
مؤلف : دستغیب بهشتی، محمد کاظم ؛ افرا، نجمه ؛ سخاوتی زاده، سعید ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»تابستان 1396 - شماره 55 التصنيف A+ (Azad University (16 صفحة - من 59 إلی 74 )
الکلمات المفتاحية:خصوصیات فیزیکوشیمیاییآلژیناتترانس گلوتامینازکفیر
مجلة (عدد المقال) |
---|
مجلة علوم غذایی و تغذیه 2 |