کلمة المفتاح سرخ کردن با هوای داغ / (1 مقالة)
- الترتيب
- تأريخ
- مجلة علوم غذایی و تغذیه 1
-
1.
مؤلف : کشاورزیان، فاطمه ؛ سلطانی فیروز، محمود ؛ صادقی ماهونک، علیرضا ؛ خانعلی، مجید ؛ تاش شمس آبادی، حسینعلی ؛ كاتب مسؤول : میرزایی، حبیب اله ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»زمستان 1402- شماره 81 ، A (Azad University (20 صفحة - من 97 إلی 116 )
الکلمات المفتاحية:روش سطح پاسخفیله مرغبهینهسازی فرآیندسرخ کردن با هوای داغ