کلمة المفتاح غذای ارگانیک / (4 مقالة)
- الترتيب
- تأريخ
-
1.
كاتب مسؤول : زندی دره غریبی، بهاره ؛ مؤلف : کرباسی، علی رضا ؛
مجلة:تحقیقات اقتصاد کشاورزی»بهار 1402 - شماره 57 (ویژه نامه) التصنيف A (Azad University (9 صفحة - من 120 إلی 128 )
الکلمات المفتاحية:غذای ارگانیکمقاومت مصرفکنندهتئوری مقاومت در برابر نوآوری
-
2.
مؤلف : آزاد، ناصر ؛ رنجبرواحد، زهرا ؛
مؤتمر:همایش پژوهش های مدیریت و علوم انسانی در ایران»مجموعه مقالات هفتمین کنفرانس بین المللی پژوهش های مدیریت و علوم انسانی در ایران (14 صفحة - من 396 إلی 409 )
الکلمات المفتاحية:غذای ارگانیک رفتار خرید نگرش خرید ویژگیهای فردی
-
3.
مؤلف : سبحانی، سید محمدجواد ؛ جمشیدی، امید ؛ نوروزی، عباس ؛
مجلة:آموزش محیط زیست و توسعه پایدار»پاییز 1397 - شماره 17 التصنيف ج (Ministry of Science/ISC (14 صفحة - من 49 إلی 62 )
الکلمات المفتاحية:نگرش اخلاقیتئوری رفتار برنامهریزیشدهغذای ارگانیکنگرانیهای محیطزیستیانگیزه سلامت
-
4.
مؤلف : الحسینی المدرسی، سید مهدی ؛ باقری قرهبلاغ، هوشمند ؛ دهقانی قهنویه، عادله ؛ غلامی، محمدرضا ؛ رادفر، ثمین ؛
مجلة:مدیریت فرهنگ سازمانی»بهار 1397، دوره شانزدهم - شماره 1 التصنيف ب (Ministry of Science/ISC (23 صفحة - من 195 إلی 217 )
الکلمات المفتاحية:نگرشیزدقصد خریدغذای ارگانیک