کلمة المفتاح فعالیت ضد اکسایشی / (2 مقالة)
- الترتيب
- تأريخ
-
1.
مؤلف : نوشیروانی، نوشین ؛ فصیحی، هادی ؛ نورمحمدی، الهام ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1398- - شماره 62 التصنيف A+ (Azad University (12 صفحة - من 67 إلی 78 )
الکلمات المفتاحية:عصاره رازیانهعدد پراکسیدفعالیت ضداکسایشیفعالیت ضد قارچی
-
2.
مؤلف : آبایی، آرش ؛ محمدیان، مهدی ؛ جابری پور، صنم ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1397 - شماره 58 التصنيف A+ (Azad University (8 صفحة - من 101 إلی 108 )
الکلمات المفتاحية:ترکیبات پلی فنلیفرایند مواد غذاییگیاه بابونهفعالیت ضد اکسایشی
مجلة (عدد المقال) |
---|
مجلة علوم غذایی و تغذیه 2 |