کلمة المفتاح نگهدارنده طبیعی / (4 مقالة)
- الترتيب
- تأريخ
-
1.
مؤلف : پیروتی، کلارا ؛ جوادی، افشین ؛ ناهیدی، فریبرز ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»پاییز 1393 - شماره 15 التصنيف العلمية - البحثية (Ministry of Science/ISC (14 صفحة - من 9 إلی 22 )
الکلمات المفتاحية:سوسیسآویشن باغینگهدارنده طبیعیماندگاریآویشنآفلاتوکسینغلظتتیمارآلودگی
-
2.
مؤلف : عزیزخانی، مریم ؛ پاتریسیا الیزاکویویل ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»تابستان 1394 - شماره 18 التصنيف العلمية - البحثية (Ministry of Science/ISC (14 صفحة - من 27 إلی 40 )
الکلمات المفتاحية:سبزیجاتضدباکترینگهدارنده طبیعیاسانس رزماریPMAqPCR
-
3.
مؤلف : محمد نامدار، یاسمن ؛ باخدا، حسین ؛ كاتب مسؤول : شعبانی، شاهرخ ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1402 - شماره 78 التصنيف A (Azad University (13 صفحة - من 39 إلی 51 )
الکلمات المفتاحية:گوشت چرخ کردهترکیبات زیست فعالنگهدارنده طبیعیعصارهمرمکی
-
4.
مؤلف : خوشبخت نژاد، فرناز ؛ متینی، سارا ؛
مجلة:مطالعات علوم زیستی و زیست فناوری»پاییز 1402، دوره نهم - شماره 32 (20 صفحة - من 44 إلی 63 )
الکلمات المفتاحية:دارچینخواص ضد میکروبیهمبرگرنگهدارنده طبیعیخواص آنتی اکسیدانیپودر دارچینتیمارمیکروبیسالمونلاباکتری
مجلة (عدد المقال) |
---|
مجلة بهداشت مواد غذایی 2 |
مجلة مطالعات علوم زیستی و زیست فناوری 1 |
مجلة علوم غذایی و تغذیه 1 |
کلمات المفتاح ذات الصلة
مسار نشر المقال
الرتبة العلمية
- علمی-پژوهشی (2 مقالة)