کلمة المفتاح اسانس رزماری / (4 مقالة)
- الترتيب
- تأريخ
-
1.
مؤلف : نوعی، فرزاد ؛ انرجان، نویده ؛ جوادی، افشین ؛ بهنژادی، محمدعلی ؛ كاتب مسؤول : میرزایی، حمید ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»زمستان 1402-شماره 52 ، A+ (Azad University/ISC (21 صفحة - من 79 إلی 99 )
الکلمات المفتاحية:کیفیتاسانس رزماریقزلآلای رنگینکمانقزل آلای رنگین کماننانولیپوزومطول دوره نگهداری
-
2.
مؤلف : اژدر، مریم ؛ كاتب مسؤول : زند، نازنین ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»تابستان 1401 -شماره 75 ، A (Azad University (16 صفحة - من 77 إلی 92 )
الکلمات المفتاحية:اسانس رزماریاسانس زیرهبسته بندی تحت اتمسفر اصلاح شدهگوشت تازه گوساله
-
3.
مؤلف : شیشه گر، رامین ؛ میرزایی، حمید ؛ محمدی، خسرو ؛ کریم، گیتی ؛ رضویلر، ودود ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»زمستان 1397- شماره 32 ، A+ (Azad University/ISC (14 صفحة - من 35 إلی 48 )
الکلمات المفتاحية:هیستامیندوره رسیدناسانس رزماریپنیر لیقوانلاکتوباسیلوسها
-
4.
مؤلف : عزیزخانی، مریم ؛ پاتریسیا الیزاکویویل ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»تابستان 1394 - شماره 18 ، العلمية - البحثية (Ministry of Science/ISC (14 صفحة - من 27 إلی 40 )
الکلمات المفتاحية:نگهدارنده طبیعیاسانس رزماریPMAqPCRسبزیجاتضدباکتری
مجلة (عدد المقال) |
---|
مجلة بهداشت مواد غذایی 3 |
مجلة علوم غذایی و تغذیه 1 |
کلمات المفتاح ذات الصلة
مسار نشر المقال
الرتبة العلمية
- علمی-پژوهشی (1 مقالة)