کلمة المفتاح زرده / (7 مقالة)
- الترتيب
- تأريخ
-
1.
مترجم : مجدالعلی ؛
مجلة:ارمغان»دی 1308، دوره دهم - شماره 10 (7 صفحة - من 591 إلی 597 )
-
2.
مؤلف : همایون فرخ، عبدالرحیم ؛
مجلة:اخگر»بهمن 1326 - شماره 23 (2 صفحة - من 15 إلی 16 )
- 3.
-
4.
مؤلف : پروین گنابادی، محمد ؛
مجلة:وحید»تیر 1350 - شماره 91 (4 صفحة - من 498 إلی 501 )
-
5.
مترجم : شهریاری، پرویز ؛
مجلة:هدهد»مرداد 1359، سال دوم - شماره 3 (6 صفحة - من 222 إلی 227 )
الکلمات المفتاحية:کریستف کلمبتخممرغزرده
-
6.
مؤلف : شکوری نژاد، محمد حسین ؛
مجلة:پژوهشنامه تبلیغ اسلامی»پاییز 1390 - شماره -1 (3 صفحة - من 81 إلی 83 )
-
7.
مؤلف : خاکپور، منصور ؛ بزرگ نیا، مجتبی ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»تابستان 1390 - شماره 2 ISC (12 صفحة - من 17 إلی 28 )
الکلمات المفتاحية:تخممرغپوستهعوامل باکتریاییزردهباکتریآلودگیسالمونلاسودوموناسآگار