کلمة المفتاح کیفیت غذا / (2 مقالة)
- الترتيب
- تأريخ
-
1.
مؤلف : گلمشکی، مریم ؛
مؤتمر:همایش پژوهش های مدیریت و علوم انسانی در ایران»مجموعه مقالات ششمین کنفرانس بین المللی پژوهش های مدیریت و علوم انسانی در ایران (12 صفحة - من 765 إلی 776 )
الکلمات المفتاحية:قیمت ادراک شده کیفیت خدمات ادراک شده تصویر برند کیفیت غذا
-
2.
مؤلف : همدانی، آرش ؛ طاهرپور، هادي ؛ دانشمند، بهناز ؛
مؤتمر:همایش پژوهش های مدیریت و علوم انسانی در ایران»مجموعه مقالات نهمین کنفرانس بین المللی پژوهش های مدیریت و علوم انسانی در ایران التصنيف عالمي (10 صفحة - من 2178 إلی 2187 )
الکلمات المفتاحية: رضايتكيفيت غذا ارزش ادراك شده انصاف قيمتي مراجعه مجدد رستوران