کلمة المفتاح Enzymatic hydrolysis / (6 مقالة)
- الترتيب
- تأريخ
-
1.
مؤلف : ایزانلو، آیسان ؛ كاتب مسؤول : صادقی ماهونک، علیرضا ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»تابستان 1402 - شماره 79 التصنيف A (Azad University (16 صفحة - من 29 إلی 44 )
الکلمات المفتاحية:ویژگیهای آنتیاکسیدانیپیشتیمار مایکروویو و فراصوتقارچخوراکیدکمهای. هیدرولیز آنزیمی
-
2.
مؤلف : فرجی، صفا ؛ میردامادی، سعید ؛ كاتب مسؤول : میرزایی، مهتا ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1402 - شماره 78 التصنيف A (Azad University (14 صفحة - من 5 إلی 18 )
الکلمات المفتاحية:فعالیت آنتیاکسیدانیواکنش میلاردهیدرولیز آنزیمیامولسیون کنندگیپروتئین عدس
-
3.
مؤلف : مظلومی، سید امید ؛ صفری، رضا ؛ كاتب مسؤول : حقیقت خواجوی، شبنم ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1402 - شماره 78 التصنيف A (Azad University (16 صفحة - من 91 إلی 106 )
الکلمات المفتاحية:ماست همزدههیدرولیز آنزیمیپروتئین هیدرولیز شدهﺟﻮاﻧﻪ ﻣﺎش
-
4.
مؤلف : قاسمی، پرستو ؛ میردامادی، سعید ؛ كاتب مسؤول : میرزایی، مهتا ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»تابستان 1400 -شماره 71 التصنيف A (Azad University (16 صفحة - من 17 إلی 32 )
الکلمات المفتاحية:هیدرولیز آنزیمیپپتیدهای آنتیاکسیدانپیش تیمار حرارتپیش تیمار انجماد-یخ زداییپروتئین عدس
-
5.
مؤلف : حاجی کاظمی، هاله ؛ میردامادی، سعید ؛ كاتب مسؤول : میرزایی، مهتا ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»تابستان 1399 - شماره 67 التصنيف A (Azad University (8 صفحة - من 5 إلی 12 )
الکلمات المفتاحية:فعالیت آنتی اکسیدانیهیدرولیز آنزیمیبادام زمینیپپسینآلکالاز
-
6.
مؤلف : اعتمادی، مائده ؛ صادقی ماهونک، علی رضا ؛ قربانی، محمد ؛ مقصودلو، یحیی ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»زمستان 1394 - شماره 49 (10 صفحة - من 65 إلی 74 )
الکلمات المفتاحية:Enzymatic hydrolysisReducing PowerChelating ActivityProtein HydrolysateSoy Protein Isolate