کلمة المفتاح Escherichia coli O157:H7 / (3 مقالة)
- الترتيب
- تأريخ
-
1.
مؤلف : زینلی، طیبه ؛ محسن زاده، محمد ؛ رضائیان دلوئی، رویا ؛ نبی پور، رویا ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»زمستان 1394 - شماره 20 التصنيف العلمية - البحثية (Ministry of Science/ISC (10 صفحة - من 27 إلی 36 )
الکلمات المفتاحية:لیستریا مونوسیتوژنزعصاره متانولی اسپنداشریشیا کلیسالمونلا تیفیموریوم
-
2.
مؤلف : اسماعیل زاده، حکیمه ؛ سنگ پور، پروانه ؛ خاکسار، رامین ؛ شهراز، فرزانه ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»تابستان 1393 - شماره 43 (8 صفحة - من 21 إلی 28 )
الکلمات المفتاحية:نانوذرهاشرشیاکلی O157:H7اکسید رویباسیلوس سوبتیلیسضد میکروبی
-
3.
مؤلف : محمدی، خسرو ؛ کریم، گیتی ؛ حنیفیان، شهرام ؛ تاری نژاد، علیرضا ؛ قاسم نژاد، رضا ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»تابستان 1390 - شماره 2 ISC (10 صفحة - من 69 إلی 78 )
الکلمات المفتاحية:اسانسآویشن شیرازیاشریشیاکولای O157:H7پنیر سفید آبنمکیپنیراسانس آویشن شیرازیشیرباکتری