کلمة المفتاح Garlic extract / (4 مقالة)
- الترتيب
- تأريخ
-
1.
مؤلف : رحیمی، ریحانه ؛ كاتب مسؤول : رجبی، سمیه ؛
مجلة:مطالعات کاربردی علوم زیستی در ورزش»تابستان 1403 - شماره 30 التصنيف الف (Ministry of Science/ISC (14 صفحة - من 43 إلی 56 )
الکلمات المفتاحية:چاقیتمرین هوازیبافت چربیعصاره سیرعصاره استویا
-
2.
مؤلف : قیامی راد، مهدی ؛ اکبری، رضا ؛ صفری، علی ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»زمستان 1395 - شماره 24 التصنيف العلمية - البحثية (Ministry of Science/ISC (10 صفحة - من 55 إلی 64 )
الکلمات المفتاحية:اثر ضدباکتریاییحداقل غلظت بازدارندگیحداقل غلظت کشندگیعصاره سیر
-
3.
مؤلف : محمدی، مرتضی ؛ پورفلاح، زهرا ؛ نهاردانی، منیره ؛ مشکانی، سیدمحمد ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»زمستان 1393 - شماره 45 (10 صفحة - من 49 إلی 58 )
الکلمات المفتاحية:مدل سازی ریاضیخشک کردن لایه نازکضریب نفوذ موثرمیوه به
-
4.
مؤلف : شریفان، انوشه ؛ شعبانی، شاهرخ ؛ امین افشار، مهدی ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1393 - شماره 44 (10 صفحة - من 57 إلی 66 )
الکلمات المفتاحية:حداقل غلظت بازدارندگی(MIC)خصوصیات ارگانولپتیکگوشت مرغ آماده طبخعصاره سیر
کلمات المفتاح ذات الصلة
مسار نشر المقال
الرتبة العلمية
- علمی-پژوهشی (1 مقالة)
- الف (1 مقالة)