کلمة المفتاح Phycocyanin / (4 مقالة)
- الترتيب
- تأريخ
-
1.
كاتب مسؤول : نوروزی، بهاره ؛ مؤلف : گورانی، یاسمن ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»تابستان 1402- شماره 50 التصنيف A+ (Azad University/ISC (23 صفحة - من 61 إلی 83 )
الکلمات المفتاحية:فیکوبیلیپروتئینهاپتانسیل داروییرنگدانههای خوراکیفیکوسیانین
-
2.
مؤلف : ترابی، سجاد ؛ قاسمی سپرو، نفیسه ؛ اعرج شیروانی، مریم ؛ كاتب مسؤول : جهادی، مهشید ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1401- شماره 76 التصنيف A (Azad University (10 صفحة - من 17 إلی 26 )
الکلمات المفتاحية:فتوبیوراکتور: اسپیرولینا پلاتنسیسدوره نوردهیفیکوسیانین
-
3.
كاتب مسؤول : صفری، رضا ؛ مؤلف : ریحانی پول، سهیل ؛ یگانه، سکینه ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»تابستان 1401- شماره 46 التصنيف A+ (Azad University/ISC (21 صفحة - من 23 إلی 43 )
الکلمات المفتاحية:فیکوسیانینخواص داروییساختار شیمیاییروشهای استخراجفعالیت ضد باکتریایی و آنتیاکسیدانی
-
4.
مؤلف : فرجی، دلنیا ؛ رضایی، کرامت ؛ کلانتری، مریم ؛ هاشمی روان، مهناز ؛ گلمکانی، محمدتقی ؛ فرجی، نسرین ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»زمستان 1393 - شماره 45 (9 صفحة - من 91 إلی 99 )
الکلمات المفتاحية:جلبک اسپیرولیناروش های کشت غیرمداومفایکوسیانیننیمه مداوم
مجلة (عدد المقال) |
---|
مجلة بهداشت مواد غذایی 2 |
مجلة علوم غذایی و تغذیه 2 |