کلمة المفتاح Risk assessment / (6 مقالة)
- الترتيب
- تأريخ
- مجلة بهداشت مواد غذایی 6
-
1.
مؤلف : عباس زاده، لیلا ؛ محمدی خانقاهی، بهزاد ؛ اصل هاشمی، احمد ؛ سهیلی ملکی، ندا ؛ كاتب مسؤول : صفری، غلامحسین ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»زمستان 1402-شماره 52 ، A+ (Azad University/ISC (16 صفحة - من 49 إلی 64 )
الکلمات المفتاحية:شبیه سازی مونت کارلوارزیابی ریسکمراغهباقیمانده آفتکشباقی مانده آفت کشفرایند شستشو
-
2.
كاتب مسؤول : سلگی، عیسی ؛ مؤلف : باهنر، زهرا ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»بهار 1400-شماره 41 ، A (Azad University/ISC (10 صفحة - من 87 إلی 96 )
الکلمات المفتاحية:فلزات سنگیندزفولارزیابی خطرگنجشک
-
3.
مؤلف : برچلویی، مرضیه ؛ كاتب مسؤول : سلگی، عیسی ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»زمستان 1398-شماره 36 ، A+ (Azad University/ISC (10 صفحة - من 13 إلی 22 )
الکلمات المفتاحية:ارزیابی خطرملایرملایرارقام انگورفلزات سنگیمیزان مصرف روزانه ( DIR )
-
4.
مؤلف : اسکندری، آتنا ؛ محمدی روزبهانی، مریم ؛ پاینده، خوشناز ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»پاییز 1398 - شماره 35 ، A+ (Azad University/ISC (12 صفحة - من 37 إلی 48 )
الکلمات المفتاحية:فلزات سنگینآلودگی خاکبرنجارزیابی ریسکرودخانه کارون
-
5.
مؤلف : شهری، الهام ؛ خراسانی، نعمت اله ؛ نوری، غلامرضا ؛ کرد مصطفی پور، فردوس ؛ ولایت زاده، محمد ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»تابستان 1396 - شماره 26 ، A+ (Azad University/ISC (16 صفحة - من 43 إلی 58 )
الکلمات المفتاحية:چابهارفلزات سنگینماهیعضلهارزیابی خطر
-
6.
مؤلف : کوشافر، آزیتا ؛ ولایت زاده، محمد ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»پاییز 1395 - شماره 23 ، العلمية - البحثية (Ministry of Science/ISC (14 صفحة - من 21 إلی 34 )
الکلمات المفتاحية:جیوهعضلهارزیابی خطرماهی شانک زرد باله