کلمة المفتاح Slaughterhouse / (3 مقالة)
- الترتيب
- تأريخ
- مجلة بهداشت مواد غذایی 3
-
1.
مؤلف : مشاک، زهره ؛ سوداگری، حمیدرضا ؛ خنجری، علی ؛ شاه حسینی، غلامرضا ؛ متقی فر، افشین ؛ داوودآبادی فراهانی، محسن ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»پاییز 1393 - شماره 15 التصنيف العلمية - البحثية (Ministry of Science/ISC (8 صفحة - من 1 إلی 8 )
الکلمات المفتاحية:پرتو گاماسیستیسرکوس بویسکشتارگاهلاشه گاویپرتودهیانگلپرتودوزاشعه گاما
-
2.
مؤلف : کوهدار، ولی اله ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»تابستان 1392 - شماره 10 التصنيف العلمية - البحثية (Ministry of Science/ISC (9 صفحة - من 33 إلی 41 )
الکلمات المفتاحية:کشتارگاهآلودگی باکتریاییشمارش باکتری های هوازیلاشه گاولاشهآلودگیاکراتوکسینکشتارسالمونلاکشمشمیکروبی
-
3.
كاتب مسؤول : شاکریان، امیر ؛ مؤلف : رحیمی، ابراهیم ؛ کاظمی، سیامک ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»زمستان 1390 - شماره 4 ISC (8 صفحة - من 63 إلی 70 )
الکلمات المفتاحية:کمپیلوباکترکشتار گاهگوسفندمقاومت آنتی بیوتیکیآنتیبیوتیککشتارمقاومتآلودگیکمپیلوباکتر ژژونی