-
1.
مؤلف : ناجی، محمد هادی ؛ شهیدی، فخری ؛ مرتضوی، سید علی ؛ اسکندری، هادی ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»تابستان 1397 - شماره 59 التصنيف A+ (Azad University (12 صفحة - من 73 إلی 84 )
الکلمات المفتاحية:گاز کروماتوگرافیاسید چربپاستوریزهمتیل استر
-
2.
مؤلف : میلانی، الناز ؛ انصاری فر، الهام ؛ خلیلیان موحد، محمد ؛ صالحی پور، فریده ؛ گلی موحد، غلامعلی ؛ كاتب مسؤول : شهیدی، فخری ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1399 - شماره 68 التصنيف A (Azad University (12 صفحة - من 67 إلی 78 )
الکلمات المفتاحية:تخلخلاکستروژنآرد دانه هندوانهاسنک حجیم فراسودمند