-
1.
مؤلف : نعمتی، فاطمه ؛ هنرور، مسعود ؛ تقوی زاد، راضیه ؛ عزت پناه، حمید ؛ سیف هاشمی، سعیده ؛ حمصی، امیرهومن ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1390 - شماره 32 (8 صفحة - من 57 إلی 64 )
-
2.
مؤلف : بهرامی، مریم ؛ قراچورلو، مریم ؛ شعبانی، شاهرخ ؛ حمصی، امیرهومن ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1391 - شماره 36 (10 صفحة - من 29 إلی 38 )
الکلمات المفتاحية:روغنترکیب اسید چربمواد غیر صابونی شوندهیولاف