کلمة المفتاح تر کیب اسید چرب / (7 مقالة)
- الترتيب
- تأريخ
-
1.
مؤلف : ایمانی مطلق، یاسمن ؛ كاتب مسؤول : قراچورلو، مریم ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»زمستان 1399 - شماه 69 التصنيف A (Azad University (10 صفحة - من 27 إلی 36 )
الکلمات المفتاحية:روغنترکیب اسید چربفسفولیپیدترکیب غیر صاوبنی شوندهدانه چیا
-
2.
مؤلف : گلشنی، نگار ؛ قوامی، مهرداد ؛ دلخوش، بابک ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1396 - شماره 56 التصنيف A+ (Azad University (10 صفحة - من 15 إلی 24 )
الکلمات المفتاحية:روغنترکیب اسید چربمواد غیر صابونی شوندهکانولا
-
3.
مؤلف : پاشائی، آمنه ؛ شواخی، فروغ ؛ فهیم دانش، مریم ؛ بدیعی، فوژان ؛ رحمانی، انوشه ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1395 - شماره 50 (6 صفحة - من 37 إلی 42 )
الکلمات المفتاحية:روغن زیتون فوق بکرگرماسنج روبشی تفاضلیترکیب اسید چربتقلبروغن آفتابگردان
-
4.
مؤلف : مومنی فعلی، شراره ؛ غیاثی طرزی، بابک ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1394 - شماره 48 (8 صفحة - من 77 إلی 84 )
الکلمات المفتاحية:کنجدفیبرترکیب اسید چربخواص شیمیاییبذرک
-
5.
مؤلف : جعفری، ژامک ؛ قراچورلو، مریم ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»تابستان 1392 - شماره 39 (12 صفحة - من 51 إلی 62 )
الکلمات المفتاحية:تر کیب اسید چربترکیبات غیرصابونی شوندهروغن مغز هسته انبه
-
6.
مؤلف : بهرامی، مریم ؛ قراچورلو، مریم ؛ شعبانی، شاهرخ ؛ حمصی، امیرهومن ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1391 - شماره 36 (10 صفحة - من 29 إلی 38 )
الکلمات المفتاحية:روغنترکیب اسید چربمواد غیر صابونی شوندهیولاف
-
7.
مؤلف : شفیعی مشتانی، ساره ؛ قراچورلو، مریم ؛ دلخوش، بابک ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1389 - شماره 28 (10 صفحة - من 57 إلی 66 )
الکلمات المفتاحية:روغنترکیب اسید چربارزیابی فیزیکوشیمیاییدانه کدو حلوایی