-
1.
مؤلف : محمدی، محمد ؛ عزت پناه، حمید ؛ مهدی عادلی، حمیدرضا ؛ محمدی فر، محمدامین ؛ امین افشار، مهدی ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1391 - شماره 34 (8 صفحة - من 37 إلی 44 )
الکلمات المفتاحية:ترکیب شیمیاییدوغ کره سنتیدوره شیردهیمیانه و هشترودویژگی های فیزیکی
-
2.
مؤلف : شریفان، انوشه ؛ شعبانی، شاهرخ ؛ امین افشار، مهدی ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1393 - شماره 44 (10 صفحة - من 57 إلی 66 )
الکلمات المفتاحية:حداقل غلظت بازدارندگی(MIC)خصوصیات ارگانولپتیکگوشت مرغ آماده طبخعصاره سیر
-
3.
مؤلف : حسام، فریده ؛ بلالی، غلامرضا ؛ سیدین اردبیلی، سیدمهدی ؛ طاهری تهرانی، رضا ؛ امین افشار، مهدی ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1391 - شماره 34 (8 صفحة - من 83 إلی 90 )
الکلمات المفتاحية:ترکیبات فنولیک کلسیب زمینی شیرینفعالیت آنتی اکسیدانی
-
4.
مؤلف : رجبلو، سارا ؛ شریفان، انوشه ؛ امین افشار، مهدی ؛ جمالی فر، حسین ؛ فاضلی، محمدرضا ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1391 - شماره 34 (8 صفحة - من 65 إلی 72 )
الکلمات المفتاحية:خصوصیات حسیلاکتوباسیلوسخیار شور پروبیوتیک
-
5.
مؤلف : اعرابی، فریناز ؛ کرامت، جواد ؛ سیدین اردبیلی، مهدی ؛ امین افشار، مهدی ؛ صادقیان، غلامحسین ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»زمستان 1391 - شماره 37 (12 صفحة - من 51 إلی 62 )
الکلمات المفتاحية:دماآکربلامیدبیسکویتساکارزقند اینورت