مجلة (عدد المقال) |
---|
مجلة علوم غذایی و تغذیه 6 |
الموضوع (عدد المقال) |
---|
حوزه سلامت 6 |
لغة (عدد المقال) |
---|
Persian 6 |
-
1.
مؤلف : ملک پور، زهرا ؛ حجت الاسلامی، محمد ؛ مولوی، هومان ؛ کرامت، جواد ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»زمستان 1395 - شماره 53 (10 صفحة - من 55 إلی 64 )
الکلمات المفتاحية:تعدیلنشاستهجوخواص فیزیکوشیمیاییاستیله کردن
-
2.
مؤلف : گیاهی، الهام ؛ کرامت، جواد ؛ جهادی، مهشید ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1395 - شماره 52 (6 صفحة - من 29 إلی 34 )
الکلمات المفتاحية:رفلاکسهمیسلولازاولتراسونیکشیرینبیان
-
3.
مؤلف : قادرمزی، رضا ؛ کرامت، جواد ؛ گلی، سید امیر حسین ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»زمستان 1394 - شماره 49 (12 صفحة - من 5 إلی 16 )
الکلمات المفتاحية:SageEdible filmHydroxypropylmethylcellulose
-
4.
مؤلف : خسروی، یزدان ؛ کرامت، جواد ؛ حسینی، ابراهیم ؛ کشاورز هدایتی، علی اکبر ؛ محمودی، الهام ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1392 - شماره 40 (8 صفحة - من 73 إلی 80 )
الکلمات المفتاحية:Functional PropertiesFoam StabilityOil AdsorptionProtein BansWater Adsorption
-
5.
مؤلف : اعرابی، فریناز ؛ کرامت، جواد ؛ سیدین اردبیلی، مهدی ؛ امین افشار، مهدی ؛ صادقیان، غلامحسین ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»زمستان 1391 - شماره 37 (12 صفحة - من 51 إلی 62 )
الکلمات المفتاحية:دماآکربلامیدبیسکویتساکارزقند اینورت
-
6.
مؤلف : فروغی، مرجان ؛ کرامت، جواد ؛ هاشمی روان، مهناز ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1391 - شماره 36 (12 صفحة - من 49 إلی 60 )
الکلمات المفتاحية:سوسیسفیبررژیمی سیب زمینیویژگیهای ارگانولپتیکی