کلمة المفتاح نشاسته / (20 مقالة)
- الترتيب
- تأريخ
-
1.
مؤلف : جابری مهر، مریم ؛
مجلة:مطالعات علوم زیستی و زیست فناوری»بهار 1401، دوره هشتم - شماره 1 (27 صفحة - من 260 إلی 286 )
-
2.
مؤلف : سهرابی، فریدون ؛
مجلة:پژوهش های کاربردی در فنی و مهندسی»پاییز 1399 - شماره 19 (22 صفحة - من 37 إلی 58 )
الکلمات المفتاحية:نشاستهکربوکسی متیل سلولزپولولانفیلم خوراکیباقلا
-
3.
مؤلف : بدیعی، زهرا ؛ میرجلیلی، محمد ؛ كاتب مسؤول : یاسینی اردکانی، سید علی ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»تابستان 1397 - شماره 59 التصنيف A+ (Azad University (18 صفحة - من 5 إلی 22 )
-
4.
مؤلف : ملک پور، زهرا ؛ حجت الاسلامی، محمد ؛ مولوی، هومان ؛ کرامت، جواد ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»زمستان 1395 - شماره 53 (10 صفحة - من 55 إلی 64 )
الکلمات المفتاحية:تعدیلنشاستهجوخواص فیزیکوشیمیاییاستیله کردن
-
5.
مؤلف : مرادخانی، زهره ؛ عبدالله خان گرجی، مهناز ؛ وحیدزاده، رضا ؛ روحی، صدیقه ؛ محمودی، رقیه ؛
مجلة:گنجینه اسناد»تابستان 1390 - شماره 82 التصنيف العلمية - البحثية (Ministry of Science/ISC (18 صفحة - من 62 إلی 79 )
الکلمات المفتاحية:مرمتنشاستهسریشچسباسناد کاغذیآلودگی بیولوژیککربوکسی متیل سلولزتکسی کریلکاغذکلنیکاغذ دستساز
-
6.
مؤلف : شانی، مرتضی ؛
مجلة:تدبیر»آبان 1386 - شماره 186 (1 صفحة - من 85 إلی 85 )
-
7.
مؤلف : برکشلی، ماندانا ؛
مجلة:آینه میراث»زمستان 1385 - شماره 35 التصنيف العلمية - النشرية (Ministry of Science/ISC (18 صفحة - من 307 إلی 324 )
الکلمات المفتاحية:طیف سنجی زیر قرمز تبدیل فوریه (FTIR)آخار کاغذلعاب تخم خیارنشاستهلعاب برنجاسپاغولاسفرزهفیطونالعاب خطمیلعاب موردآب خربزهـشیره انگورسریشم ماهیصمغ عربیسریشکتیراآهارکاغذآهار زدن کاغذبرنجآب
-
8.
مؤلف : ممی زاده، جعفر ؛ کشمیری، وحید ؛
مجلة:پژوهشنامه بازرگانی»پاییز 1385 - شماره 40 التصنيف العلمية - البحثية (Ministry of Science/ISC (28 صفحة - من 261 إلی 288 )
-
9.
مؤلف : ظاهری، حمید محمد ؛
مجلة:رشد آموزش هنر»پاییز 1383 - شماره 3 (2 صفحة - من 34 إلی 35 )
-
10.
مؤلف : گودرزی، نسرین ؛ ناصری، سیمین ؛
مجلة:محیط شناسی»پاییز 1378، دوره بیست و پنجم - شماره 24 ISC (6 صفحة - من 19 إلی 24 )
الکلمات المفتاحية:نشاستهتصفیه آبکمک منعقد کنندهمطالعه اقتصادی
کلمات المفتاح ذات الصلة
مسار نشر المقال
الرتبة العلمية
- علمی-پژوهشی (2 مقالة)
- A+ (1 مقالة)
- علمی-ترویجی (1 مقالة)