-
1.
اثیر دو روش بسته بندی نانویی بر پایه کیتوزان بر شرایط میکروبی دو رقم زردآلو (58- شاهرود و چین کلاغی)
مؤلف : تاج الدین، بهجت ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1394 - شماره 48 (8 صفحة - من 47 إلی 54 )
الکلمات المفتاحية:زردآلوپوشش دهیخواص میکروبیظرف نانویی کیتوزان (شانه)محلول نانوامولسیون کیتوزان
-
2.
مؤلف : عسگری، پری ناز ؛ مرادی، امید ؛ تاج الدین، بهجت ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»زمستان 1393 - شماره 45 (8 صفحة - من 41 إلی 48 )
الکلمات المفتاحية:نانو لولههای کربنینانوذرات اکسیدرویخرمای مضافتیبستهبندی
-
3.
كاتب مسؤول : تاج الدین، بهجت ؛ مؤلف : جهان میهن، کلثوم ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»تابستان 1399 - شماره 67 التصنيف A (Azad University (10 صفحة - من 23 إلی 32 )
الکلمات المفتاحية:رنگبافتویژگیهای فیزیکوشیمیاییسیب