-
1.
مؤلف : بهرامی، مریم ؛ قراچورلو، مریم ؛ شعبانی، شاهرخ ؛ حمصی، امیرهومن ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1391 - شماره 36 (10 صفحة - من 29 إلی 38 )
الکلمات المفتاحية:روغنترکیب اسید چربمواد غیر صابونی شوندهیولاف
مؤلف : بهرامی، مریم ؛ قراچورلو، مریم ؛ شعبانی، شاهرخ ؛ حمصی، امیرهومن ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1391 - شماره 36 (10 صفحة - من 29 إلی 38 )
الکلمات المفتاحية:روغنترکیب اسید چربمواد غیر صابونی شوندهیولاف