-
1.
مؤلف : حسینی، سیدابرهیم ؛ حاجی باقر نائینی، شیرین ؛ بهمدی، هما ؛ پژند، علیرضا ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»تابستان 1392 - شماره 10 التصنيف العلمية - البحثية (Ministry of Science/ISC (10 صفحة - من 9 إلی 18 )
الکلمات المفتاحية:الکتروفورزسوریمیگوشت طیوراستخوانگیری شده بطور مکانیکی (MDPM)شستشومحلولچربی
-
2.
مؤلف : حسینی شکرابی، سید پژمان ؛ حسینی، سیدابراهیم ؛ سلطانی، مهدی ؛ کمالی، ابوالقاسم ؛ ولی نسب، تورج ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»بهار 1392 - شماره 9 التصنيف العلمية - البحثية (Ministry of Science/ISC (14 صفحة - من 11 إلی 24 )
الکلمات المفتاحية:الگوی اسیدهای چربماهی شوریده دهان سیاهترکیب شیمیاییالکتروفورزاسیدهای چربماهیSDS