-
1.
مؤلف : پورسیف اله، اعظم ؛ زارع، داوود ؛ میرزایی، مهتا ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1397- شماره 60 التصنيف A+ (Azad University (12 صفحة - من 69 إلی 80 )
الکلمات المفتاحية:بتاکاروتنبیفیدوباکتریوم بیفیدومکاراگینانکازئینپوششدهی
-
2.
مؤلف : هاشمی، سیدعلی ؛ پژوم شریعتی، فرشید ؛ دلاوری امرئی، حسین ؛ حیدری نسب، امیر ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1398 - شماره 64 التصنيف A+ (Azad University (6 صفحة - من 45 إلی 50 )
الکلمات المفتاحية:بتاکاروتنغلظت نمکدونالیلا سالینامیکروجلبک