-
1.
مؤلف : کریمیان سیچانی، بهاره ؛ كاتب مسؤول : فاضل، محمد ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1400- شماره 72 التصنيف A (Azad University (14 صفحة - من 81 إلی 94 )
الکلمات المفتاحية:سرخ کردنجذب روغنصمغ فارسیکنسانتره پروتئین آب پنیرگوشت بوقلمونویژگی های بافتیافت رطوبت
-
2.
مؤلف : معزی، مریم ؛ فاضل، محمد ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»زمستان 1399 - شماه 69 التصنيف A (Azad University (14 صفحة - من 83 إلی 96 )
الکلمات المفتاحية:پستهاکسیداسیونصمغ فارسیپوششدهیعصاره نعناع