-
1.
مؤلف : مدرسه، شیدا ؛ قیصری، حمیدرضا ؛ كاتب مسؤول : حسین زاده، سعید ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»بهار 1399-شماره 37 التصنيف A+ (Azad University/ISC (15 صفحة - من 29 إلی 43 )
الکلمات المفتاحية:فلزات سنگینسینبیوتیکماهی قزلآلای رنگینکمانپروفایل اسیدهای چربپروبیوتیک
-
2.
مؤلف : غفوری، فرزانه سادات ؛ شعبانی، شاهرخ ؛ آخوندزاده بستی، فشین ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»تابستان 1397 - شماره 59 التصنيف A+ (Azad University (14 صفحة - من 51 إلی 64 )
الکلمات المفتاحية:عصارهآنتی اکسیدانChlorella vulgarisماهی قزل آلای رنگین کمانضد میکروب