Abstract:
هدف کلی مطالعة حاضر شناسایی عامل های موثر در توسعة تعاونی های کشاورزی در شهرستان شبستر با استفاده از روش تحلیل عاملی تاییدی مرتبة اول و مرتبة دوم بود. جامعة آماری مورد مطالعه را کلیة اعضای شرکت های تعاونی کشاورزی فعال و غیر فعال (298 عضو) شهرستان شبستر در سال 1396 تشکیل دادند. برای تعیین حجم نمونه از فرمول کوکران استفاده شد که حجم نمونه 168 برآورد و در نهایت، 161 پرسش نا مه تکمیل گردید. پایایی پرسش نامه با استفاده از محاسبة ضریب آلفای کرونباخ (728/0=α) و روایی آن با اخذ دیدگاه های کارشناسان و خبرگان تایید شد. بر اساس یافته های حاصل از برآورد مدل تحلیل عاملی تاییدی مرتبة اول، تعداد 16 متغیر در تعریف عوامل اقتصادی، فرهنگی- اجتماعی، آموزشی، مدیریتی، سیاسی و ویژگی های فردی اعضا نقش معناداری نشان دادند. بر پایة نتایج تحلیل عاملی تاییدی مرتبة دوم، عوامل اقتصادی، مدیریتی، فرهنگی– اجتماعی و آموزشی دارای تاثیر مثبت و معنی دار ولی ویژگی های فردی اعضا و عوامل سیاسی فاقد تاثیر معنی دار در توسعة تعاونی های کشاورزی بودند. بر اساس نتایج، عوامل اقتصادی با بار عاملی 63/0 دارای بیشترین تاثیر در توسعة تعاونی های کشاورزی بود
The general objective of this study was to identify the determinants of agricultural cooperatives development in Shabestar Township of East Azerbaijan province. For this purpose، Confirmatory Factor Analysiswas used. The statistical population of this study was all members of active and passive agricultural cooperatives (298 members) of Shabestar Township in 2017. To determine the sample size، the Cochran sampling formula was used، and the sample size was estimated to be 168، which eventually completed 161. The reliability of the questionnaire was confirmed by Cronbach's alpha coefficient (α = 0.728). Validity of the questionnaire was also examined by obtaining opinions of experts. Based on the findings of the estimation of Confirmatoryfactor analysis، from the total of 27 variables، only 16 variables played a significant role in defining the economic، cultural-social، educational، managerial، political، and individual characteristics of the members factors. According to the results، economic، managerial، cultural-social and educational factors had a positive and significant effect on the development of agricultural cooperatives and the individual characteristics of the members and political factors did not have a significant effect on the development of agricultural cooperatives. Based on the results، economic factors with a coefficient of 0.63 had the greatest impact on the development of agricultural cooperatives.
Machine summary:
متغیرها و مؤلفه های تحقیق متغیر مؤلفه منابع اعتبارات دریافتی جلال آبادی و شاه حسینی (١٣٨٤)، عوامل اقتصادی اشتغالزایی کرمی و آگهی (١٣٨٩)، امینی و سرمایه رمضانی (١٣٨٥)، کرمی و علی بیگی درآمد و سود شرکت ها (1393) سود دریافتی اعضای تعاونی ها امینی و صفری شالی (١٣٨١)، رمضانی و میزان تحصیلات امینی (٢٠٠٧)، بنتوراکی (٢٠٠٠)، ازکیا ویژگی های فردی بضاعت مالی اعضا (١٣٧٤)، شکیبا مقدم (١٣٨١)، کرمی و رضایتمندی اعضا علی بیگی (١٣٩٣)، درویشی نیا (١٣٧٨)، نخوما (٢٠١١) ارکان سازمانی جلال آبادی و شاه حسینی (١٣٨٤) عوامل سازمانی تغییر و تحول سازمانی ادامه جدول ١ توسعه خدمات اجتماعی کرمی و آگهی (١٣٨٩)، جلال آبادی و تقویت فرهنگ کار و فعالیت شاه حسینی (١٣٨٤)، بنتوراکی (٢٠٠٠)، روحیه تلاشگری عنبری (١٣٨٠)، درویشی نیا (١٣٧٨)، عوامل فرهنگی - اجتماعی مشارکت ، روحیه تیمی و کار گروهی چوپانی (١٣٧٧)، امینی و رمضانی باور به فلسفة تعاون (٢٠٠٨)، امینی و رمضانی (١٣٨٥)، استفاده از تجربیات تعاون های دیگر کرمی و علی بیگی (١٣٩٣) آموزش مهارتهای ارتباطی کارآفرینی ازکیا (١٣٧٤)، عنبری (١٣٨٠)، کرمی و آموزش نحوة همکاری آگهی (١٣٨٩)، آقاجانی (١٣٨٠)، امینی عوامل آموزشی آشنایی با اصول تعاونی و رمضانی (٢٠٠٨)، امینی و رمضانی آموزش مدیران و اعضا (١٣٨٥)، کرمی و علی بیگی (١٣٩٣) آموزش فناوری ها مدیریت تولید و بازاریابی کرمی و آگهی (١٣٨٩)، عنبری (١٣٨٠)، توسعة منابع انسانی امینی و رمضانی (٢٠٠٨)، امینی و رمضانی پاسخگویی مدیر (١٣٨٥)، جلال آبادی و شاه حسینی عوامل مدیریتی مدیریت تهدیدها _ فرصت ها (١٣٨٤)، کرمی و علی بیگی (١٣٩٣)، توجه به نظرات جامعه بنتوراکی (٢٠٠٠)، نخوما (٢٠١١) مهارت، تجربه و تحصیلات مدیر سازمان دهی و اقتدار بررسی سوابق پژوهش ها و مطالعات مرتبط با موضوع نشان داد که مهم ترین متغیرهای مؤثر بر میزان موفقیت و توسعه تعاونی ها شامل عوامل اقتصادی، ویژگی های فردی، عوامل سازمانی ، عوامل فرهنگی – اجتماعی ، عوامل آموزشی و عوامل مدیریتی می باشند.