چکیده:
صنعت، مسئول مقادیر قابل توجهی زباله است که بیش از یک سوم آن ضایعات مواد غذایی است. طراحی/روششناسی/رویکرد / مصاحبههای عمیق، ارتباطات شخصی و مشاهدات برای بررسی برنامهریزی خدمات غذایی و مدیریت ضایعات غذایی و همچنین برای درک بهتر درک و نگرشها، زیرساختها، فرهنگ قانونی و فرصتهای فعلی افراد می باشد. پیش بینی دقیق میزان سفارشات و نوع آنها براساس تاثیر آب و هوا و تعطیلات فصلی و زمانی برای جلوگیری از هدر رفت مواد غذائی و همچنین اجرای شفافیت و ارتباط با تامین کنندگان محلی اساسی است. اصالت-ارزش، اگرچه دانشگاهها و مقامات اهمیت حیاتی مدیریت ضایعات مواد غذایی را تشخیص دادهاند، تحقیقات مربوط به زبالههای غذایی در این نوع صنایع هنوز مورد تحقیق قرار نگرفته است. تحقیق اکتشافی حاضر به مطالعات تجربی کمیاب در مورد ضایعات غذایی کمک میکند، توصیههای نظری و مدیریتی برای حمایت از مطالعات بیشتر ارائه میدهد، نیاز به معاملات رسمی بین توزیع کنندگان و تامین کنندگان محلی (تهیه مواد غذایی) و همچنین اهمیت شبکههای غذایی را برجسته میکند. شرکتها، خرده فروشان و موسسات را با هم نگه میدارد. طبق آمار اتحادیه اروپا، بیش از 88 میلیون تن (میلیون تن) ضایعات غذایی در هر سال تولید میشود که تقریبا 20٪ از مواد غذایی تولید شده در کشورهای عضو را نشان میدهد و از نظر هزینههای مالی مربوطه بیش از 143 میلیارد دلار را شامل میشود (کمیسیون اروپا 2019). اتحادیه اروپا برای کاهش این پدیده با اثرات اجتماعی، اقتصادی و زیست محیطی شدید، نقش مصرف پایدار و الگوهای تولید را در صنعت غذا و نوشیدنی با تمرکز بر نقش ضایعات مواد غذایی و خدمات غذایی تقویت کرد.
Industry is responsible for significant amounts of waste, more than a third of which is food waste. Design / methodology / approach / in-depth interviews, personal communications, and observations to examine food service planning and food waste management, as well as to better understand individuals' perceptions, attitudes, legal culture, and current opportunities. Accurate forecasting of orders and their type based on the effect of weather and seasonal and holiday holidays is essential to prevent food wastage as well as transparency and communication with local suppliers. Originality-Value Although universities and authorities have recognized the vital importance of food waste management, research on food waste in this type of industry has not yet been investigated. The present exploratory research contributes to scarce empirical studies on food waste, provides theoretical and managerial advice to support further studies, the need for formal bargaining between local distributors and suppliers (food supply), and the importance of networks. Highlights food. It holds companies, retailers and institutions together. According to EU statistics, more than 88 million tonnes (million tonnes) of food waste are generated each year, representing approximately 20% of the food produced in member countries, and more than $ 143 billion in related financial expenditures. (European Commission 2019). To mitigate this phenomenon with severe social, economic and environmental effects, the EU has strengthened the role of sustainable consumption and production patterns in the food and beverage industry by focusing on the role of food waste and food services.
خلاصه ماشینی:
فالگورا و همکاران نشان دادند که نگراني مصرف کنندگان در مورد محصولات سالم و ناسالم ، صنعت غذا را به سمت بهبود و توسعه مواد غذايي سلامت محور سوق داده است .
مواد و روشها اين يافته ها منعکس کننده فرآيند نوآوري باز در رابطه با همکاري بين مصرف کنندگان و ارائه دهندگان فناوري ديجيتال در مديريت کسب و کار است .
کشورهايي با درآمد مصرف کننده بالا و قيمت هاي پايين محصولات ، تمايل بيشتري به صرف غذاي بهداشتي و سلامتي دارند به ترتيب بازار مواد غذايي سلامت محور (کشور) و دوره (سال ) هستند .
نوآوري در مواد غذايي سلامت محور بهترين راه براي حفظ اين مصرف کنندگان است .
Planning for sustainable stakeholder engagement based on the assessment of conflicting interests in projects.
Stakeholder Management in Public–Private– Partnership Projects: A Review.
Stakeholder management influence on trust in a project: A quantitative study.
Stakeholder management influence on trust in a project: A quantitative study.
Journal of Construction Engineering and Management, 136(3), 316-328.
Socially Responsible Leadership's Impact on Stakeholder Management, Staff Job Satisfaction and Work Engagement:.
Stakeholder Management: A Managerial Perspective.
Stakeholder management in complex product systems: Practices and rationales for engagement and disengagement.
Stakeholder Management and Social Responsibility: Concepts, Approaches and Tools in the Covid Context (p.
International Journal of Project Management, 38(8), 474-485.
International Journal of Project Management, 38(8), 474-485.
International Journal of Project Management, 38(8), 474-485.
International Journal of Project Management, 38(8), 474-485.
International Journal of Project Management, 38(8), 474-485.
International Journal of Project Management, 38(8), 474-485.