خلاصه ماشینی:
"لیکن رشد و توسعه نابرابر کشورهای فقیر و غنی از یکسو و وجود قشربندی درون هر کشور سبب شده است که جهان از نظر تغذیهای در شرایط بحرانی قرار گرفته و شمار مردم دچار فقر فزونی یابد.
لیکن رشد و توسعه نابرابر کشورهای فقیر و غنی از یکسو و وجود قشربندی درون هر کشور سبب شده است که جهان از نظر تغذیهایی در شرایط بحرانی قرار گرفته و شمار مردم دچار فقر فزونی یابد.
در دیدگاه اول امنیت غذایی در سطح کلان و ملی مطرح میشود و سئوال اساسی این است که آیا عرضه غذا میتواند جوابگوی امنیت غذایی خانوار و سلامت تغذیهای باشد؟ برای جوابگوئی به این سئوال غالبا حتی در سطح جهانی از ترازنامه8غذایی استفاده میشود و این روش به عنوان نقطه شروع میتواند میزان خام غذای موجود در کشور را به صورت تقریبی نشان بدهد و تأثیرات عوامل تولیدی و جمعیتی را در سالهای مختلف بررسی کند.
امنیت غذایی در سطح ملی یا کلان (Macro) بهبود و اصلاح سیاستهای جمعیتی(نرخ رشد جمعیت)افزایش تولیدات مواد غذایی(کارآیی بخش کشاورزی)،واردات،صادرات،تجارت،درآمد ملی و بهبود در زیرسیستم نگهداری،فرایند و توزیع به نحو فزایندهای به عنوان فرایندی مهم در گسترش و بهبود امنیت غذایی مطرح میشود در امنیت غذایی در سطح خانوار (Micro) بهبود زیرسیستم مصرف اهمیت دارد که شامل موارد زیر است: 1)دسترس فیزیکی که در حقیقت ارتباط نسبی مصرفکننده را با شبکه توزیع غذا نشان میدهد."