"روشی که خود ارگانیسمهای زنده،یا موادی از آن ارگانیسمها را برای ساختن یا تغییر دادن یک فرآورده به کار میبرد؛و روشهایی را شامل میشود که برای اصلاح صفات ویژهء گیاهان و حیواناتی که از نظر اقتصادی اهمیت دارند،و نیز توسعهء میکروارگانیسمهایی که بتوانند در محیط عمل کنند،مورد استفاده قرار میگیرد.
کوچکترین واحد ساختاری مادهء زنده که قادر است بهطور مستقل عمل کند؛یک تودهء میکروسکوپی پروتوپلاسم که توسط یک پوستهء نیمه تراوا احاطه شده است و معمولا دارای یک یا تعداد بیشتری هسته و انواع فرآوردههای غیر زنده است،و میتواند یا به تنهایی یا با کنش متقابل با سلولهای دیگر،همهء فعالیتهای اساسی زندگی را انجام دهد.
فرآیندهای فیزیکی و شیمیایی که مواد غذایی توسط آنها به عناصر پیچیدهای سنتز میشود؛مواد پیچیده به مواد سادهتر تبدیل میشود و انرژی برای استفاده توسط یک ارگانیسم در دسترس قرار میگیرد.
هر سیستم غذایی که برای کشت مصنوعی باکتریها یا سلولهای دیگر مورد استفاده قرار گیرد؛معمولا یک ترکیب پیچیده از مواد آلی و معدنی."