مجله (تعداد مقاله) |
---|
نشریه بهداشت مواد غذایی 1 |
نشریه علوم غذایی و تغذیه 1 |
موضوع (تعداد مقاله) |
---|
حوزه سلامت 2 |
زبان (تعداد مقاله) |
---|
فارسی 2 |
-
1.
نویسنده : محمدی، مرتضی ؛ پورفلاح، زهرا ؛ نهاردانی، منیره ؛ مشکانی، سیدمحمد ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»زمستان 1393 - شماره 45 (10 صفحه - از 49 تا 58 )
کلیدواژه ها:مدل سازی ریاضیخشک کردن لایه نازکضریب نفوذ موثرمیوه به
-
2.
نویسنده : محمدی، مرتضی ؛ الهامی راد، امیرحسین ؛ پورفلاح، زهرا ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»بهار 1391 - شماره 5 ISC (12 صفحه - از 41 تا 52 )
کلیدواژه ها:ظرفیت آنتیاکسیدانیترکیبات فنولیخرمالوعصارهآنتیاکسیدانی