این نشریه از تاریخ 1391/09/22 دارای رتبه علمی-پژوهشی (وزارت علوم) میباشد.
این نشریه از تاریخ 1396/01/01 تا 1396/12/29 دارای رتبه A+ (دانشگاه آزاد) بوده است.
این نشریه از تاریخ 1397/01/01 تا 1397/12/29 دارای رتبه A+ (دانشگاه آزاد) بوده است.
این نشریه از تاریخ 1398/01/01 تا 1398/12/29 دارای رتبه A+ (دانشگاه آزاد) بوده است.
این نشریه از تاریخ 1399/01/01 تا 1399/12/29 دارای رتبه A+ (دانشگاه آزاد) بوده است.
این نشریه از تاریخ 1400/01/01 تا 1400/12/29 دارای رتبه A (دانشگاه آزاد) بوده است.
این نشریه از تاریخ 1401/01/01 دارای رتبه A+ (دانشگاه آزاد) میباشد.
این نشریه در پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC) نمایه شده است.
- دسته بندی موضوعی
- حوزه سلامت
- ناشر
- دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز
- عنوان انگلیسی
- food hygiene
- p-ISSN
- 2228-7647
- e-ISSN
- 2476-6968
- قطع
- وزیری
- دوره انتشار
- فصلنامه
- دوره انتشار
- 1390/01/13
- وابسته به
- دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز
- تلفن
- 36376934(041)
- دورنگار
- 36376934(041)
- آدرس اینترنتی
- https://sanad.iau.ir/journal/jfh
- صاحب امتیاز
- دانشگاه ازاد اسلامی واحد تبریز
- مدیر مسئول
- افشین جوادی
- سر دبیر
- حمید میرزایی
- هیئت تحریریه
- عبداله جمشیدی؛ شهرام حنیفیان؛ افشین جوادی؛ سیدمهدی رضوی روحانی؛ نوردهر رکنی؛ امیر شاکریان؛ مهرداد قوامی؛ گیتی کریم؛ سید سعید میردامادی؛ حمید میرزایی
- مدیر اجرایی
- ناهید پروینی
- مدیر داخلی
- شهرام حنیفیان
- ویراستار فارسی
- حمید میرزایی
- ویراستار انگلیسی
- شهرام حنیفیان
- پست الکترونیک
- foodhygiene@iaut.ac.ir
- آدرس
- تبریز، سه راهی اهر، اول جاده باسمنج، دانشکده دامپزشکی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز، دفتر نشریه بهداشت مواد غذایی
- محل نشر
- تبریز
- تاریخ ثبت در پایگاه
- 1394/12/18