بهار 1402- شماره 49 رتبه A+ (دانشگاه آزاد)
-
نویسنده : علیبابایی، مهشید ؛ خواجهرحیمی، امیراقبال ؛ نویسنده مسئول : نوروزی، بهاره ؛
(20 صفحه - از 1 تا 20 )
کلیدواژه ها:محصولات غذاییافزایش ماندگاریسیانوباکتریهاریزجلبکها
-
نویسنده : حاجی پور، ناصر ؛
(13 صفحه - از 21 تا 33 )
کلیدواژه ها:ساوهبزگوسفندفاسیولاکیست هیداتیددیکروسلیوم دندریتیکوم
-
نویسنده : اکبرزاده نجار، بهزاد ؛ اسماعیلی، مهرو ؛ باقری، رویا ؛ نویسنده مسئول : آریایی، پیمان ؛
(11 صفحه - از 35 تا 45 )
کلیدواژه ها:لاکتوباسیلوسبیوسورفکتانتاستافیلوکوکوس اورئوسDPPHهیدروکسیل
-
نویسنده : قاسمیان یادگاری، رامین ؛ موثق غازانی، محمد حسین ؛ نویسنده مسئول : کرمی بناری، امیر رضا ؛
(6 صفحه - از 47 تا 52 )
کلیدواژه ها:کادمیومسربعسلدلفان لرستان
-
نویسنده : شادجو، جعفر ؛ نویسنده مسئول : موثق، محمدحسین ؛
(9 صفحه - از 53 تا 61 )
کلیدواژه ها:تبریزکروماتوگرافی مایع با کارایی بالافرآوردههای گوشتیاکسیتتراسایکلین
-
نویسنده : نری میسا، محمد ؛ نویسنده مسئول : رحیمی، ابراهیم ؛
(9 صفحه - از 63 تا 71 )
کلیدواژه ها:میگوسالمونلااستافیلوکوکوس اورئوساشرشیاکلایTVN