کلیدواژه بیوسورفکتانت / (2 مقاله)
- مرتب سازی
- تاریخ
-
1.
نویسنده : اکبرزاده نجار، بهزاد ؛ اسماعیلی، مهرو ؛ باقری، رویا ؛ نویسنده مسئول : آریایی، پیمان ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»بهار 1402- شماره 49 رتبه A+ (دانشگاه آزاد/ISC (11 صفحه - از 35 تا 45 )
کلیدواژه ها:لاکتوباسیلوسبیوسورفکتانتاستافیلوکوکوس اورئوسDPPHهیدروکسیل
-
2.
نویسنده : صادقی، هانیه ؛ راشدی، حمید ؛ مظاهری اسدی، مهناز ؛ مرادی، وحیده ؛ صادقی، عاطفه ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1391 - شماره 34 (8 صفحه - از 57 تا 64 )
کلیدواژه ها:امولسانبیوسورفکتانتویژگیهای رئولوژیکی خمیر