تابستان 1396 - شماره 26 رتبه A+ (دانشگاه آزاد)
-
نویسنده : افسرسنگری، مریم ؛ عبدالله پور، حمید ؛ کوچکیان صبور، انوشه ؛ نامی خسمخی، الناز ؛
(14 صفحه - از 15 تا 28 )
کلیدواژه ها:زمان ماندگاریسوریمیماهی کاراس (Carassius carassius gibelio)فساد شیمیایی
-
نویسنده : شعبانی، حمید رضا ؛ عزیز خانی، مریم ؛ توریان، فهیمه ؛
(14 صفحه - از 29 تا 42 )
کلیدواژه ها:ماهیپایداری اکسیداتیومیخکپیش پختنگهداری منجمد
-
نویسنده : شهری، الهام ؛ خراسانی، نعمت اله ؛ نوری، غلامرضا ؛ کرد مصطفی پور، فردوس ؛ ولایت زاده، محمد ؛
(16 صفحه - از 43 تا 58 )
کلیدواژه ها:چابهارفلزات سنگینماهیعضلهارزیابی خطر
-
نویسنده : رئیسی، محمد ؛ شکرفروش، سید شهرام ؛ امین لاری، محمود ؛ قیصری، حمید رضا ؛ گلکاری، حجت اله ؛
(10 صفحه - از 59 تا 68 )
کلیدواژه ها:کالباس امولسیونیگیاه کاردهترد کردن گوشتشاخص حلالیت نیتروژن
-
نویسنده : دباغ مقدم، آراسب ؛ بشاشتی، محسن ؛ حسینی شکوه، سید جواد ؛ هاشمی، سید رضا ؛
(14 صفحه - از 69 تا 82 )
کلیدواژه ها:تخم مرغباقی ماندة آنتی بیوتیکحداکثر مقدار باقی ماندهگوشت مرغالایزا
-
نویسنده : رستمی گوهری، الهه ؛ افشارمنش، محسن ؛ سامی، مسعود ؛
(11 صفحه - از 83 تا 93 )
کلیدواژه ها:جوجه گوشتیپونه کوهیکیفیت گوشت
-
نویسنده : علی نیا، آیسا ؛ جوادی، افشین ؛
(11 صفحه - از 95 تا 105 )