کلیدواژه الایزا / (18 مقاله)
- مرتب سازی
- تاریخ
-
1.
نویسنده : بصیری، سارا ؛ رشیدی، حسین ؛ صادقی، سمیه ؛ قیصری، حمیدرضا ؛ نویسنده مسئول : شکرفروش، سید شهرام ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»زمستان 1398-شماره 36 رتبه A+ (دانشگاه آزاد/ISC (9 صفحه - از 23 تا 31 )
کلیدواژه ها:شیرالایزاHPLCآفلاتوکسین M1
-
2.
نویسنده : دباغ مقدم، آراسب ؛ بشاشتی، محسن ؛ حسینی شکوه، سید جواد ؛ هاشمی، سید رضا ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»تابستان 1396 - شماره 26 رتبه A+ (دانشگاه آزاد/ISC (14 صفحه - از 69 تا 82 )
کلیدواژه ها:تخم مرغباقی ماندة آنتی بیوتیکحداکثر مقدار باقی ماندهگوشت مرغالایزا
-
3.
نویسنده : آقازاده، رقیه ؛ تبیانیان، مجید ؛ مهدوی، مهدی ؛
مجله:دانش و تندرستی»زمستان 1394 - شماره 36 رتبه علمی-پژوهشی (وزارت بهداشت/ISC (7 صفحه - از 72 تا 78 )
-
4.
نویسنده : مصفا، نریمان ؛ نفریه، تینا ؛ بنده پور، مژگان ؛ گچکار، لطیف ؛ طاهری، سودابه ؛ هاشمی، علی ؛ لطفی، امیرحسین ؛ یاردل، وحید ؛ جماعتی، حمیدرضا ؛ شریف نیا، زرین ؛
مجله:پژوهنده»مرداد و شهریور 1394 - شماره 105 رتبه علمی-پژوهشی (وزارت بهداشت/ISC (2 صفحه - از 171 تا 172 )
کلیدواژه ها:الایزاعفونت بیمارستانیآسینتوباکتر بومانیدات بلاتایمونیزاسیونELISADot blot
-
5.
نویسنده : رحیمی، ابراهیم ؛ شاکریان، امیر ؛ رئیسی، گلنوش ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»تابستان 1394 - شماره 18 رتبه علمی-پژوهشی (وزارت علوم/ISC (8 صفحه - از 53 تا 60 )
کلیدواژه ها:نانالایزامایکوتوکسینزیرالنون
-
6.
نویسنده : موثق، محمدحسین ؛ کرمی بناری، امیررضا ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»پاییز 1393 - شماره 15 رتبه علمی-پژوهشی (وزارت علوم/ISC (8 صفحه - از 43 تا 50 )
کلیدواژه ها:ایرانالایزاشیر پاستوریزهنئومایسین
-
7.
نویسنده : موثق، محمدحسین ؛ آدینه وند، سعید ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»تابستان 1392 - شماره 10 رتبه علمی-پژوهشی (وزارت علوم/ISC (8 صفحه - از 52 تا 59 )
کلیدواژه ها:تبریزالایزاآفلاتوکسین M1شیر خام گاوشیر خامشهر تبریز
-
8.
نویسنده : علی پور، احمد ؛ اقایوسفی، علیرضا ؛ عباس زاده اقدم، نیکتا ؛
مجله:روان شناسی مدرسه»تابستان 1392 - شماره 2 رتبه علمی-پژوهشی (وزارت علوم/ISC (14 صفحه - از 124 تا 137 )
کلیدواژه ها:تنیدگیخواندنالایزاکورتیزول بزاقیمتن فارسیفینگلیش
-
9.
نویسنده : فدایی فرد، فیروز ؛ کورنگی، حمید ؛ رحیمی، ابراهیم ؛ رئیسی، مهدی ؛ پیرزاده، راحله ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»زمستان 1391 - شماره 8 رتبه علمی-پژوهشی (وزارت علوم/ISC (10 صفحه - از 71 تا 80 )
کلیدواژه ها:قزل آلای رنگین کماناکراتوکسین Aغذای ماهیالایزاسمآرد گندمتولید
-
10.
نویسنده : رحیمی، ابراهیم ؛ جعفریان، محسن ؛ شاکریان، امیر ؛ کجبافی، محمد ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»بهار 1391 - شماره 5 ISC (8 صفحه - از 11 تا 18 )
کلیدواژه ها:برنجالایزااکراتوکسین Aتوکسینهای قارچیتوکسین
مجله (تعداد مقاله) |
---|
نشریه بهداشت مواد غذایی 11 |
نشریه پژوهنده 3 |
نشریه روان شناسی مدرسه 1 |
نشریه دانش و تندرستی 1 |
نشریه روانپزشکی و روانشناسی بالینی ایران 1 |
کلیدواژه های مرتبط
روند انتشار مقاله
رتبه علمی
- علمی-پژوهشی (10 مقاله)