کلیدواژه شیر / (87 مقاله)
- مرتب سازی
- تاریخ
-
1.
نویسنده : ولایتی، الهام ؛ نظری، جلیل ؛ نویسنده مسئول : خالق زاده، محمدهادی ؛
مجله:عرفان اسلامی»پاییز 1402 - شماره 77 رتبه B (دانشگاه آزاد/ISC (18 صفحه - از 331 تا 348 )
کلیدواژه ها:ادبیات عرفانیشیرنماد و رمز
-
2.
نویسنده : سهرابی حق دوست، نکیسا ؛ انوار، سید امیرعلی ؛ فخرآبادی، مصطفی ؛ طلا، مریم ؛ نویسنده مسئول : خواجه رحیمی، امیر اقبال ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»تابستان 1402 - شماره 79 رتبه A (دانشگاه آزاد (10 صفحه - از 91 تا 100 )
کلیدواژه ها:شیرپروبیوتیکHPLCآفلاتوکسین M1
-
3.
نویسنده : عاشوری، اکرم ؛ مرادی، حسین ؛ علی اصل، فاطمه ؛ نویسنده مسئول : اصغری، مجید ؛
مجله:طب سنتی اسلام و ایران»تابستان 1402، سال چهاردهم - شماره 2 رتبه علمی-پژوهشی (وزارت بهداشت/ISC (10 صفحه - از 1 تا 10 )
کلیدواژه ها:شیرطب ایرانیعلوم تغذیه
-
4.
نویسنده مسئول : امیرپورامرائی، رهام ؛ نویسنده : شریف زاده، محمدرضا ؛ داودی رکن آبادی، ابوالفضل ؛ دادخواه، پژمان ؛
مجله:مطالعات میان رشته ای هنر و علوم انسانی»اردیبهشت 1402 - شماره 6 (21 صفحه - از 65 تا 85 )
کلیدواژه ها:اسطورهنمادشیرصنایع دستیتیپولوژیروح هنرهنرتیپایرانخورشیدشرمیترافرهنگ
-
5.
نویسنده مسئول : رایگانی، دکتر سید ابراهیم ؛ نویسنده : خردمند نیک، مرضیه ؛
مجله:هنرهای کاربردی»زمستان 1401 - شماره 16 (17 صفحه - از 6 تا 22 )
کلیدواژه ها:شیرنقوش برجستهفرّه ایزدیتداوم هنری
-
6.
نویسنده مسئول : نواب اکبر، فیروزه ؛
مجله:رهپویه هنرهای تجسمی»پاییز 1401، سال پنجم - شماره 3 (10 صفحه - از 41 تا 50 )
کلیدواژه ها:شیرموجودات ترکیبیاسفنکسکارکرد (مفاهیم نمادین)
-
7.
نویسنده مسئول : مصباح، بیتا ؛ نویسنده : شادرخ، سارا ؛
مجله:نگره»تابستان 1401 - شماره 62 رتبه علمی-پژوهشی (وزارت علوم/ISC (20 صفحه - از 173 تا 192 )
-
8.
نویسنده مسئول : علیقلی زاده، حسین ؛ نویسنده : پولادی، حمید ؛
مجله:فرهنگ و ادبیات عامه»فروردین و اردیبهشت 1401 - شماره 43 رتبه ب (وزارت علوم (30 صفحه - از 187 تا 216 )
کلیدواژه ها:شیرگرگشترمرغآدابالحرب و الشجاعهباور عامه
-
9.
نویسنده : افروغ، محمد ؛
مجله:پژوهش های انسان شناسی ایران»بهار و تابستان 1401، دوره دوازدهم - شماره 23 رتبه ج (وزارت علوم/ISC (33 صفحه - از 209 تا 241 )
کلیدواژه ها:هویتبختیاریشیرانسانشناسی هنرتزئین سنگتراشی
-
10.
نویسنده : خاتمی، افشین ؛ نویسنده مسئول : موثق، محمدحسین ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»بهار 1401-شماره 45 رتبه A+ (دانشگاه آزاد/ISC (9 صفحه - از 61 تا 69 )
کلیدواژه ها:تهرانشیربستنیکروماتوگرافی مایع با کارایی بالاآنتیبیوتیک
کلیدواژه های مرتبط
روند انتشار مقاله
رتبه علمی
- علمی-پژوهشی (29 مقاله)
- ب (8 مقاله)
- A+ (8 مقاله)
- علمی-ترویجی (4 مقاله)
- A (3 مقاله)
- B (3 مقاله)
- ج (2 مقاله)
- C (1 مقاله)
- الف (1 مقاله)